0%

Wie ben ik?

Mijn verhaal

Hoi,

Ik ben Michael Gerrits, 44 jaar en vader van 2 schitterende kinderen. Na 22 jaar in de technologie te hebben gezeten waar ik me bewust vanaf de productievloer naar leidinggevende functies heb omhoog gewerkt, dit door ervaringen en studies, is mijn leven vanaf 2014 drastisch veranderd. hier het verhaal:

We hebben allemaal een verhaal, een verhaal dat ons blokkeert of ons in de weg staat om te groeien. Mijn verhaal nam vooral de laatste jaren extreme vormen aan mede door een ernstige gebeurtenis. Het is een verhaal die veel eenzaamheid en ook depressieve momenten met zich mee bracht en uiteindelijk een burn-out.

Ik voelde me niet goed en dat verhaal nam ik steeds mee en dat kon niet langer.

Na heel wat struggle ben ik mede door mijn interesse in wat er nu met me gebeurde mezelf gaan verdiepen in het menselijke gedrag en het lichaam. Door deze zelfstudies en trainingen ben ik teruggekomen op mijn persoonlijke pad en dat heeft me letterlijk inzicht gegeven en gered. Dit was voor mij de weg naar liefde en vrijheid. In de eerste plaats liefde voor mezelf, wat ik nooit heb gehad, want daar is waar het allemaal begint.

Onze angsten en vooral ego kent vele manieren om ons in de greep van controle te houden. Maar iedere dag mogen we opnieuw kiezen, kiezen voor liefde in plaats van angst zodat je in de flow en moeiteloosheid blijft van het leven.

Maar ook je lessen leert door de ogen van liefde en dat is een heel groot verschil.

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mij wijze lessen geleerd maar ook door mijn opleidingen en persoonlijke Trainers.

Ik ben bevoorrecht dat ik het geleerd heb van de beste. O.a. door Tony Robbins, Cloe Mandanes, Magali en Mark Peysha en Rob van Soest.
Toen werd het mij duidelijk, dit is altijd mijn missie geweest, mensen helpen zonder verborgen agenda.

Ik leer je de principes, lessen en methodes om ook een leven vanuit jezelf, je innerlijk, te leven, vanuit liefde.

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil bereiken ben ik VALYOUME Coaching & Research Institute begonnen.

Of je nu:

Financiële vrijheid wilt, Een betere relatie met je partner of een betere relatie met jezelf. Meer energie, meer vrijheid, zelfbewuster wil leven, een gezonder lijf, werken aan je persoonlijke ontwikkeling, een hogere bewustzijn, maar vooral meer jij zijn…

Het begint allemaal op hetzelfde punt, terug bij jezelf. Eerlijk aankijken wat je nou blokkeert. Wat zijn je overtuigingen.

Je mindset zal eerst moeten veranderen wil je het terug zien in de wereld om je heen. Je gaat het graag aan maar soms weet je even niet meer welke richting je op moet.

Ben je te moe om het alleen te moeten doen? Zou je je graag willen omringen met gelijkgestemden of wil je juist die diepgang in je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn?

Je zou graag je vragen willen kunnen stellen wanneer je daar behoefte aan hebt. Je zou willen dat jouw persoonlijk proces wat gemakkelijker zou gaan. Je schiet soms nog terug in een oud patroon.

Je weet dat je goed bezig bent maar je beseft dat extra ondersteuning, Praktische tools en gelijkgestemden om je heen, jouw proces sneller doen verlopen.

Ik heb een thuisplek voor je gecreëerd waar je je gesteund en geliefd voelt en alles wat op je pad komt aan kan en voor liefde kiest. Hier leer je om in deze wereld te leven maar met de gedachten vanuit je Soul. En zodat die hogere energie doordrenkt is in elke hoek van je leven.

DAT brengt je naar financiële vrijheid, een bewuster leven, een gezonder lijf, betere teamspirit, maar vooral MEER JIJ. Dat thuisplekje is VALYOUME.

Ervaar het zelf, plan meteen een afspraak voor een gratis strategische coaching sessie en kijk samen met mij of VALYOUME iets voor je kan betekenen.

Groetjes, VALYOUME

Michael Gerrits

Strategic Interventionist, human behavior expert

without
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.valyoume.nl//
#50CCB3
style2
paged
Loading posts...
/home/deb92247/domains/valyoume.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off