0%

Coaching pakketten

De Basis (4 uur)

Coachingssessie van 4 uur (samen of via Skype) om je gedachten opnieuw op te starten, je vertrouwensproblemen aan te pakken en met je leven verder te gaan.

Dit pakket is voor jou als je coaching een keer wilt proberen of als je een specifiek klein probleem hebt dat je moet gladstrijken.

Het doel van dit pakket is om je beperkende overtuigingen (die vervelende, nijdige gedachten die je tegenhouden) op te ruimen, je opnieuw te activeren en je een kans te geven om opnieuw te focussen

JOUW VERPLICHTING

  • 4 uur gespreid over 1 maand of halve dag
  • Initiële sessie van 2 uur
  • 2 x 1-uurs follow-up sessies

* Dit pakket kan ook als een intensieve halve dag worden genomen

Het bouwen van vertrouwen intensief (6 uur)

Een coaching sessie van een dag (6 uur): een op een coaching sessie met mij hier in Eindhoven (of op locatie). * Dit pakket kan ook worden genomen in kortere sessies, bijvoorbeeld 3 x 2-uur of 6 x 1-uur.

Dit is een echt populair pakket voor drukke mensen die in korte tijd grote veranderingen willen aanbrengen. We zullen onze tijd samen doorbrengen om over je verhaal te praten, waar je leven momenteel is en waar je wilt dat het heen gaat. We brengen een actieplan in kaart dat je kunt meenemen en implementeren.

Het doel van dit pakket is om je los te koppelen van alles wat je tegenhoudt en je te helpen beslissen wat je wilt voor je toekomst en hoe je het gaat krijgen.

JOUW VERPLICHTING

6 UUR in een dag of kortere sessies verspreid over 6-12 weken.

Het transformatiepakket (12 uur)

Als je serieus bent over verandering en je je beste, meest zelfverzekerde en authentieke zelf wilt worden, dan is dit het pakket voor jou.

We beginnen met een sessie van één dag (6 uur): Een op een Coaching  bij mij hier in Eindhoven (of op locatie)* en daarna volgen er nog 6 extra sessies van één uur om je echt te helpen je doelen te bereiken en verder te gaan dan je beperkende manier van denken.

Dit is mijn populairste pakket, omdat het je door mijn hele coachingsproces leidt, zodat je leven, je werk en je relaties echt worden getransformeerd.

JOUW VERPLICHTING

12 UUR (verdeeld over een dag intensief en 6 extra sessies van 1 uur), meestal 3-4 maanden

* dit pakket wordt geleverd met optionele e-mailondersteuning tussen sessies door

+31(0)655125080

without
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.valyoume.nl//
#50CCB3
style2
paged
Loading posts...
/home/deb92247/domains/valyoume.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off