Hoe leef ik een gezonder leven?

Hoe leef ik een gezonder leven?

Wat krijg je van dit artikel:

  • Ontdek waarom gezondheidsrages nooit werken op de lange termijn;
  • De 3 mandaten van ongelooflijke gezondheid;
  • Begrijp het verschil tussen wat uw lichaam nodig heeft versus wat uw lichaam wil
  • Toegang tot downloadbare bronnen om u te helpen op de hoogte te blijven van uw gezondheidsdoelen.

Met alle diëten en gezondheidstrends die er zijn, kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat de beste strategie is voor een gezond leven. Maar ontdekken hoe een gezond leven te leiden, is niet iets dat kan worden bereikt door snelkoppelingen of hacks, omdat die alleen maar op korte termijn resultaten opleveren.

Wat is het geheim van gezond leven?

Trendy diëten en trainingen zijn niet het antwoord, omdat die dingen gewoon niet duurzaam zijn.

Als je echte, blijvende resultaten wilt creëren, als je je lichaam echt wilt transformeren en regenereren, meer energie en kracht wilt creëren en meer vitaliteit dan ooit wilt laten ontbranden, dan komt het erop aan om de 3 mandaten van buitengewone gezondheid te volgen. Dit zal je toelaten om niet alleen ongelooflijke fysieke veranderingen aan te brengen, maar ook om een betere emotionele stabiliteit en mentale helderheid te ervaren. Klaar om meer te leren over een gezond leven?

Mandaat 1: Stop de vergiftiging

Een van de veelbetekenende manieren om te weten of je vergiftigd bent, is dat je merkt dat je moe en achterblijft gedurende de dag. Je bent midden op de dag aan het knikken of je kunt je niet concentreren op eenvoudige taken, ook al heb je het gevoel dat je voor jezelf zorgt. Als je je zo voelt en je hebt 5, 6 of 7 uur geslapen, is er een probleem. Je lichaam heeft giftigheid in zich en moet zijn energie gebruiken om erachter te komen hoe hij zichzelf van de giftigheid kan ontdoen. Je lichaam zal niet in staat zijn om op het meest efficiënte niveau te functioneren als het probeert om te gaan met problemen in plaats van zich te concentreren op basis functionaliteiten.

Het is tijd om de beslissing te nemen om te stoppen met het voeden van uw lichaam met zuur voedsel en dranken. Voorzie je van voedsel dat je een krachtig en levendig gevoel geeft. Het is aan jou om te stoppen met het geven van macht aan negatieve gedachten – je mentale en emotionele gezondheid heeft grote invloed op je energie en fysieke toestand. Stop met het verwaarlozen van je lichaam door niet te bewegen. Door je meer bewust te worden van de fysieke, emotionele en milieurisico’s waaraan je jezelf blootstelt, zowel opzettelijk als onopzettelijk, zul je in staat zijn om te stoppen met het vergiftigen van je lichaam en jezelf in staat te stellen om de controle over een gezond leven terug te nemen.

Mandaat twee: reinigen en ontgiften.

De tweede stap om te ontdekken hoe je gezond kunt leven, is het reinigen en ontgiften van je lichaam. Waarom is dit noodzakelijk? Kun je de vergiftiging niet gewoon stoppen? Misschien overschakelen naar een meer alkalisch dieet? Ga je meer slapen? Vijf of zes dagen per week trainen? Sta je stil bij het ontkrachten van denkpatronen?

Stel je voor dat je probeert een Ferrari te besturen en dat je er zand bij de olie doet. Het maakt niet uit hoeveel nieuwe, verse olie je aan je auto toevoegt – als je de vervuilde olie niet schoonmaakt, zal de motor niet draaien. Dit is de reden waarom je absoluut moet reinigen en ontgiften op je route naar gezond leven.

Darmspoeling is een manier om je lichaam te reinigen. Een andere methode om te reinigen is om de lymfestroom te stimuleren om je immuunsysteem te helpen opbouwen. Dit kan worden bereikt door diepe diafragmatische ademhaling, terugkaatsing (springen op een mini-trampoline), droog borstelen of een lymfatische massage ontvangen. Een derde manier om uw lichaam te helpen ontgiften, is een dieetreiniging te voltooien – dat wil zeggen, vasten om het spijsverteringskanaal, het bloed, de darmen, de nieren, de lever en de longen te reinigen.

Mandaat drie: revitaliseren en herstellen.

De derde sleutel om een ​​gezond leven te leiden, is door het lichaam te geven wat het nodig heeft.

Wat heeft je lichaam nodig? Er zijn zeker dingen die je lichaam wil, en je hebt misschien in het verleden al aan die verlangens toegegeven, maar nu is het tijd om je te concentreren op wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Het eerste wat je lichaam nodig heeft, zijn voedingsstoffen. Je kunt niet van je lichaam verwachten dat het presteert als je het voedt met iets anders dan een optimale voeding. Dit is essentieel voor energie en welzijn. Dit is de basis voor het opbouwen van het lichaam dat u wenst.

Ten tweede, streven naar structurele integriteit en aerobe kracht. Dit betekent het creëren van structurele balans en het maximaliseren van de natuurlijke stroom van de zenuw. Lichaamsbeweging, in het bijzonder activiteiten die voortkomen uit aërobe oefening, zal de bloedsomloop verhogen, en een juiste houding zal uw musculoskeletale structuur helpen.

Ten derde, emotionele sap. Welke praktijken volg je die je het beste maken? Hoe kun je negatieve overtuigingen afweren en jezelf aanmoedigen om je blij te voelen? Begin met het introduceren van incantaties (rituele formuleringen) in uw dagelijkse routine. Vind die magische momenten gedurende de dag die je kunt gebruiken om dankbaarheid te vinden. Focus op het nadenken over de positieve aspecten van het leven en richt je energie op wat goed is. Wat er mis is, is altijd beschikbaar, maar dat is het goede ook.

Zovelen van ons stellen eisen waaraan ons lichaam gewoon niet kan voldoen, waardoor een gezond leven onmogelijk wordt. Maar als je zich aan deze drie mandaten houdt, zal je niet alleen in staat zijn om een ​​gezonder fysiek lichaam te bereiken, maar zal je ook jouw weg vinden naar een gezondere manier van leven.

BEN JE KLAAR OM AAN JOUW NIEUWE, GEZONDE LEVENSSTIJL TE BEGINNEN?

Leer wat uw lichaam nodig heeft en streef vandaag naar langdurige resultaten.

Post by Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *