0%

Strategic Intervention

Strategische interventie heeft alles te maken met het helpen van mensen om elkaar beter te begrijpen en als een team samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. De kracht van strategisch ingrijpen ligt in het hebben van een objectieve, vertrouwelijk  persoon die buiten je situatie staat, waardoor je kunt zien waar je goed gaat, en misschien waar je fout gaat ...

In essentie help ik mensen en teams om effectiever met elkaar te communiceren, om een ​​gezamenlijk of gedeeld doel vast te stellen en om te identificeren hoe ze samen aan dat doel gaan werken. Verschillende mensen geven er de voorkeur aan op verschillende manieren met elkaar te communiceren, en als je begrijpt hoe je je boodschap effectief met verschillende mensen kunt delen, kun je als team productiever werken.

Wrok kan een echte blokkering zijn voor vooruitgang en creativiteit. Conflict afwikkeling geeft mensen de kans om gehoord te worden, om hun verschillen op een veilige plek te leggen en om meningsverschillen weg te nemen. Vanaf hier kunnen duidelijke grenzen worden ingesteld om vrijer vooruit te komen. Ik bied ook een-op-een leiderschap coaching.


Lees meer over onze verschillende trainingspakketten


without
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.valyoume.nl//
#50CCB3
style2
paged
Loading posts...
/home/deb92247/domains/valyoume.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off