0%

VALYOUME Burn-out bedrijfspreventie pakket

Een belangrijk punt op de agenda van bedrijven is toch wel langdurig verzuim door werkstress en burn-out. Dat je hier niet op zit te wachten dat is duidelijk. Maar dit betekend niet dat het niet belangrijk is.

Als de klachten bij je medewerkers niet op tijd opgelost worden kan dit leiden tot een langdurig verzuim in de vorm van uitval door een burn-out. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om deze klachten tijdig binnen jouw bedrijf te signaleren, maar hoe doe je dat nu? wat kun je eraan doen om dit preventief tegen te gaan? Daar hebben wij iets op gevonden in de vorm van het VALYOUME Burn-out bedrijfspreventie pakket.

Wij zijn van mening dat jouw bedrijf gezond kan zijn en waar de werkdruk onder controle is. Dit lijkt onmogelijk en juist daarom heeft VALYOUME dit pakket ontwikkeld.

Geeft inzicht

Door middel van onze VALYOUME Burn-out bedrijfspreventie pakket maken wij voor jou inzichtelijk:

  • Wie er binnen het bedrijf een dusdanige werkdruk ervaart met het risico op werkstress;
  • Wie er momenteel al werkstress ervaart;
  • En wie op het punt staat in een burn-out terecht te komen.

De scan

Door middel van een scan waarbij onze experts kijken naar werkdruk, werkstress en risico op langdurige uitval door een burn-out, brengen we de hoogte van de stress van iedere medewerker in kaart en geven we een advies over de knelpunten die we gesignaleerd hebben en waar ze zitten.

Knelpunten

We geven ook advies hoe je de knelpunten binnen de organisatie het beste kunt aanpakken. Het voordeel hiervan is dat we op tijd al signaleren welke medewerker stress ervaart of dreigt uit te vallen met een burn-out.

Heb je nog geen preventieplan dan kunnen wij je hierbij helpen zodat je op die manier de hoge verzuimkosten kunt besparen.

Resultaat

Het resultaat met het VALYOUME Burn-out bedrijfspreventie pakket is dat je op een eenvoudige manier inzicht krijgt in de performance en de werkdruk van de gehele afdeling. De medewerkers krijgen inzicht in hun werksituatie en de bijbehorende werkdruk. Met behulp van de scan kan zowel de leidinggevende als de medewerker het initiatief nemen om met elkaar in gesprek te gaan over de werkdruk, de planning en om de organisatie van het werk te verbeteren.

Meer informatie? Maak makkelijk en direct een vrijblijvende afspraak door hieronder te klikken.

without
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.valyoume.nl//
#50CCB3
style2
paged
Loading posts...
/home/deb92247/domains/valyoume.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.valyoume.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off